Om ervoor te zorgen dat u het zonder problemen zelf kan implementeren hebben wij een handleiding gemaakt, waarmee u binnen 5 minuten de google business view op uw eigen website heeft staan. Deze handleiding kan u hier downloaden.

Ja, als u een ernstig probleem heeft gevonden, kunt u ons vragen bepaalde gebieden in elk van de panorama’s te vervagen. U kunt ons ook vragen alle panorama’s weg te halen. Op dit moment kunnen we nog geen afzonderlijke panorama’s weghalen. Als u vervaging of verwijdering wilt aanvragen, klikt u op de link ‘Een probleem melden’ voor de specifieke afbeeldingen waarin u problemen heeft gevonden en verstrekt u ons de gevraagde informatie. Het vervagings- of verwijderingsproces kan enkele dagen duren.

Omdat de technologie werkt met afzonderlijke, niet-samengevoegde en ongecontroleerde afbeeldingen die nog aanzienlijk moeten worden bewerkt nadat ze door de fotograaf zijn geüpload voor de aangename ‘wandelervaring’ door uw interieur, is het niet mogelijk de afbeeldingen te beoordelen voordat ze naar Google worden geüpload.

Ja. Je Google Bedrijfsfoto’s worden jouw volledige eigendom. Zowel de Google virtual tour als de fotoshoot worden dus van jou. Je verleent Google enkel een gebruikslicentie. Google heeft dus het recht je virtual tour en je foto’s te publiceren op Google Zoeken, Google Maps en Google Lokaal. Je kan er wel voor kiezen om je virtual tour offline te halen. Of gewoon één of meerdere foto’s van Google halen, dat staat je vrij.
Je krijgt dus de volledige rechten over zowel de virtual tour als de fotoshoot. Je kan deze dan ook naar believen gebruiken op je eigen website, social media, kranten, brochures enz…

Google kan deze afbeeldingen in andere producten en services op nieuwe manieren gebruiken om uw bedrijfsgegevens nog nuttiger en toegankelijker te maken voor gebruikers. Door een verdere integratie met Google Maps kunnen klanten deze afbeeldingen bijvoorbeeld makkelijk vinden in de Street View-panorama’s van 360 graden van nabijgelegen wegen voor tal van locaties.

U moet de juiste bevoegdheid hebben om onze IAM-360 fotograaf toegang te verlenen tot het bedrijfsgebouw zodat deze foto’s kan nemen, en om Google vervolgens toe te staan die foto’s in producten of services te gebruiken. Mensen met deze bevoegdheid zijn de eigenaar van het bedrijf of een directeur of manager die is aangewezen om dergelijke verbintenissen aan te gaan namens het bedrijf. Door vóór de fotosessie akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden en de Servicevoorwaarden van Google, bevestigt u dat u de bevoegdheid heeft om die verbintenis aan te gaan.

Alle onderdelen van uw bedrijf die u niet wilt laten zien, worden uitgesloten van de fotosessie. Bovendien waarschuwen onze IAM-360 fotografen uw medewerkers altijd voordat er een foto wordt genomen, om zo hun privacy te respecteren. Alle panorama’s worden bewerkt door onze geavanceerde vervagingstechnologie om gezichten van medewerkers of klanten die zichtbaar zijn op afbeeldingen, onherkenbaar te maken. Ook nummerplaten worden onherkenbaar gemaakt. U kunt op elk moment aanvullende vervaging aanvragen of volledige afbeeldingen verwijderen via de link ‘Een probleem melden’ onder aan een panorama of vanaf uw pagina bij Google+ Lokaal.

Met IAM-360 (een Google Vertrouwd Bureau zoals je hier kan zien) bent u zeker van een perfecte kwaliteit en opvolging. We leggen onszelf een veel hogere kwaliteitsstandaard op dan verplicht door Google. Hoewel Google Bedrijfsfoto’s op het eerste zicht een simpel product lijkt, komt er heel veel bij kijken. Wij zorgen voor een perfecte service en opvolging van A tot Z. Tevredenheid op lange termijn primeert, en zowel de klant als de gebruiker krijgen absolute voorrang in al onze beslissingen.

Nee. Helemaal niet. De opnames zelf duren maar 30 minuten voor kleinere à 1,5 uur voor grote bedrijven. Het grootste werk is de montage nadien.
IAM-360 werkt helemaal volgens jouw planning. We werken enkel op afspraak, zodat je je zaak piekfijn kan voorbereiden en deze nadien online kan stralen. We hebben wel een voorkeur voor opnames op weekdagen, van 9 tot 18h. Onze fotografen of back-office contacteren je telefonisch of per e-mail om een afspraak te maken met je.
Er zijn geen speciale apparatuur, belichting of installaties vereist. Je kan dus probleemloos je zaak open houden. Hoewel opnames niet storend zijn en je normale activiteiten niet hinderen, is het een goed idee om de opnames op een kalmer tijdstip te doen. Als er teveel mensen in beeld lopen, is het immers moeilijker om je zaak goed in beeld te brengen.
We maken al virtual tours van handelszaken en bedrijven sinds 2014. We hebben daarom de nodige ervaring opgebouwd om je shoot probleemloos en haast geruisloos te doen verlopen. Je zal versteld staan van de snelheid, het gemak en de kwaliteit nadien.

Fotosessies omvatten de voornaamste klantgerichte onderdelen van uw bedrijf. U kunt met de fotograaf overleggen welke onderdelen van uw bedrijf u onder de aandacht wilt brengen en welke u wilt uitsluiten van de sessie. Het is de bedoeling dat de foto’s aan klanten laten zien wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf op een gewone dag bezoeken.

U kunt extra schoonmaken en alles opruimen voordat de fotosessie wordt gehouden, maar het is wel de bedoeling van de foto’s om uw klanten te laten zien wat ze kunnen verwachten als ze uw bedrijf op een gewone dag bezoeken.

Het opnemen van je virtual tour duurt minimum 30 minuten, en maximum 2 uur. De precieze duur is afhankelijk van de grootte van je bedrijf. De montage en nabwerkingen nadien nemen het meeste tijd in beslag. Maar gemiddeld kunnen we je premium of Google virtual tour in minimum 24h, max. enkele werkdagen publiceren.

Uiteraard! Na dat het contract getekend is zal een van onze werknemers met u contact opnemen om alles in orde te brengen.

IAM-360 is een partnerbedrijf van Google (Google Trusted Agency) voor Google Bedrijfsfoto’s. Google heeft ons gecertificeerd omdat we voldoen aan de kwaliteitsstandaarden van Google voor het nemen, uploaden en beheren van speciale foto’s en panorama’s, en ook het publiceren ervan op Google-sites. Al onze medewerkers hebben de Google-opleiding doorlopen en zijn geslaagd in het Google-examen ‘Google Business Photos’.

Nee. Enkel gecertificeerde Google-fotografen en bureaus krijgen toegang tot de Google-software. Voor Google Bedrijfsfoto’s wordt de Google Street View-technologie gebruikt. We werken dus rechtstreeks op de Google software, waardoor we je bedrijf zeer snel goed kunnen positioneren in Google.
Alle medewerkers van IAM-360 hebben de Google-training en het examen met glans afgelegd. Daarenboven werken we met nog hogere kwaliteitsstandaarden dan zoals die worden opgelegd door Google.

Psychologisch voordeel, het voelt aan alsof je er echt bent. Mensen kunnen van thuis uit jouw winkel bezoeken. Ze kunnen meteen jouw winkel online bekijken en het voelt aan alsof ze er echt geweest zijn. 360° foto’s geven een “more-exposure effect”. Het heeft vaak een geruststellend effect dat men de zaak vanbinnen al gezien heeft. Zo weet de klant wat men kan verwachten en het creërt een lage drempel effect.
Wek vertrouwen op bij je klanten. De virtuele rondleidingen komen nu pas van de grond in Nederland, maar zijn ondertussen gemeengoed in de VS. Binnen enkele jaren heeft elke zaak een virtual tour. Het wekt immers vertrouwen op bij de klant. Je geeft je (potentiële) klanten immers de indruk dat je niets te verbergen hebt en dat je trots bent op je zaak.
Meer positieve Google-reviews. Zaken met een virtuele rondleiding krijgen meer positieve recensies op Google. Je zaak is immers altijd op haar mooist zichtbaar op Google en mensen kunnen 24/7 binnen kijken.
Val op en neem een voorsprong op je concurrenten. Bereik nieuwe bezoekers op een visueel overweldigende manier, en onderscheid je van de concurrentie.

Heel simpel, maar super effectief: iedereen die de naam van je bedrijf intikt op Google, krijgt rechts bovenaan onderstaand kader te zien. Het kader bevat zowel de ligging van je bedrijf, als een professionele fotoshoot en Google virtual tour. Dit is van onschatbare waarde. De voordelen liggen voor de hand: klanten kunnen rechtstreeks bij je binnenwandelen. Je wekt vertrouwen op. Je kan uitpakken met je zaak. Je scoort beter in Google. Zowel vaste als nieuwe klanten zullen verwonderd staan. Want zeg nu zelf: wie tikt er www.je-bedrijfsnaam.nl in? Bijna niemand. Iedereen tikt de naam van je bedrijf in in Google, en klikt zo door naar je website.
Het is dus van groot belang een Google Bedrijfsfoto’s te hebben van je bedrijf. Het is immers je online visitekaartje. En omdat je nooit een herkansing krijgt om een goeie eerste indruk te krijgen, nog belangrijker dan je website om een goeie eerste indruk te maken. En ook naar vaste klanten oog je professioneler en uitnodigender.
Alles wat je ziet in Google doen wij voor je: we claimen je zaak in Google+, maken een professionele fotoshoot, virtualiseren je bedrijf of handelszaak en laden alles op naar Google. Je hoeft zelf niets te doen. Alles wordt voor jou gedaan.